top of page
DSCF1222 edit_edited.jpg

LITE OM MIG

Kul att du hittat hit!

Jag heter Linnéa Kuling och på den här hemsidan försöker jag samla det mesta jag ägnar mig åt. Det är nämligen en hel del!

Jag är till exempel författare och har skrivit en bok som heter Knutbyflickan som du hittar här på Storytel. 

Men också musiker, låtskrivare och sångare i bandet Distorted Times, driver podden TrädgårdsOmästarna tillsammans med min vän Amir och så odlar och säljer jag blommor på Fyris Torg i Uppsala. 


Men hur hinner jag med allt det där? Jo, jag har nämligen förmånen att kunna planera min tid som jag vill då jag arbetar som voice over artist med egen inspelningsstudio. Mer om det kan du läsa om här.

Om Mig: Bio
TrädgårdsOmästarna Podcast

TRÄDGÅRDSOMÄSTARNA PODCAST

Välkommen till Sveriges kanske knasigaste trädgårdspodd!
Varken jag eller Amir är några experter på odling, men vi är båda otroligt nyfikna och vill testa allt! I podden delar vi med oss av allt som händer i våra trädgårdar – som att skaffa ankor, odla svamp, plantera växter, starta dumma projekt och allt annat som hör till trädgård, odling och livet. Ibland blir det bra, och ibland blir det bara pannkaka. Men förhoppningsvis kan vi bjuda på ett gott skratt!

Om Mig: Om
Om Mig: Omdömen

"Alltså, ni är så underbara att lyssna på. Har sträck-lyssnat ikapp de avsnitten jag inte hunnit lyssna på. Fortsätt med det ni gör! 😍"

bottom of page