LITE OM MIG

IMG_2704_edited.jpg

Musiken och skrivandet har alltid gått hand i hand. Jag skrev ner min första låt i en liten rosa skrivbok redan när jag var 7 år gammal och drömde om att tävla i melodifestivalen. Två år senare fick jag min första harpa, som skulle bli grunden till mitt musikskapande.

Att läsa noter var inte riktigt min grej och jag spelade hellre efter tonerna jag hörde i huvudet. Det säger nog ganska mycket om mig som person. Jag har aldrig velat gå samma väg som alla andra utan försökt skapa min egen. 

I högstadiet spelade jag in min allra första låt, "In The Dark", tillsammans med pappa. Den var bara tänkt som ett skolarbete men väckte mitt intresse för musikskapande till liv. 

Men även om jag andas musik så är jag bara halv utan skrivandet. Precis som mamma hade lovat så öppnade sig en helt ny värld när jag lärde mig läsa. Och när jag hade slukat oräkneliga romaner var det dags för mig att skriva min egen. 

Efter tiden i Knutby blev det därför naturligt för mig att skriva ner allt jag sett och varit med om, som om det hade varit en riktig roman, eftersom det var så jag var van att uttrycka mig. 

Idag är jag 25 år gammal och producerar egen musik hemma i min lilla studio.

Jag jobbar även med voice over. Mer om det kan du läsa om här.

Sjunger gör jag också, men har aldrig sett mig själv som en sångerska. Rösten är bara ett av flera instrument jag, som musikskapare och kompositör, försöker använda mig av. 

Mitt mål är inte att stå på en stor scen utan att fortsätta skapa och uttrycka mig! Min styrka är inte mina talanger utan främst min envishet - och med den finns inga begränsningar.