top of page
DSCF1222 edit_edited.jpg

LITE OM MIG

Författare, voice over artist, musiker, snittblomsodlare, poddare, egenföretagare... ja, jag är nog något av en mångsysslare! Och på den här hemsidan försöker jag samla allt jag gör på ett och samma ställe. 

Livet har inte alltid varit så enkelt för mig. Men idag lever jag ett härligt liv ute på landet med min sambo och vår lilla hund. Jag har förmånen att kunna planera min tid som jag vill då jag arbetar som frilansande voice over artist med egen inspelningsstudio. Mer om det kan du läsa om här.

När jag och min sambo flyttade ut på landet för några år sedan hade jag inget som helst trädgårdsintresse. Med mig hade jag några plastblommor från min tidigare lägenhet i stan och tänkte inte lägga ner någon tid på vår nya, förvuxna villaträdgård.
Men det tog inte lång tid innan jag började riva upp buskar, jämna till marken och ringa efter trädfällning. Nu har jag planterat drygt 40 olika rosor och kanske lika många fruktträd och bärbuskar. 
På Instagramkontot @linnea_blomman delar jag med mig av allt som rör trädgård och odling. 

Jag mår som allra bästa när jag har något nytt på gång. Att ha en fot i det digitala och den andra i grönsakslandet passar mig perfekt - därför startade jag podcasten TrädgårdsOmästarna tillsammans med min vän Amir Seifalian. En podd där syftet inte är att utbilda utan att underhålla och sprida odlingsglädje! 

Om Mig: Bio
bottom of page