top of page
IMG_20210521_122550_071.jpg

VOICE OVER

Jag arbetar professionellt som voice over artist/röstskådespelare. Ett spännande jobb där jag får kontakt med många olika människor och en inblick i deras branscher. Ingen dag är den andra lik och jag utmanas och utvecklas ständigt. 


Under åren har jag haft förmånen att få jobba med företag som Microsoft, MyHeritage, Fragbite, Verisure och PwC, Pinchos och Delicato (för att nämna några få). Men även startups, småföretag och privatpersoner som söker en proffsig röst till ett hobbyprojekt! 

Jag jobbar med allt från TV/radioreklam, kampanjer och events till utbildningsvideos, spel och telefonsvarare - ja, allt som behöver en röst! 

Nedan finns ett axplock av tidigare projekt att lyssna på.


Jag arbetar snabbt och effektivt utan att tumma på kvaliteten - och ger mig inte förrän du är 100% nöjd! Mina ljudfiler är alltid renklippta, brusreducerade och fria från bakgrundsljud och andetag. (Om inte annat önskas)

Är du intresserad av att anlita mig eller vill ha en offert? Mejla mig på linnea.kuling@gmail.com 

Vi hörs! 

Voice Over: Nyheter
Voice Over: Omdömen

"Linnéa är inte bara en super duktigt röstskådespelare, hon är också professionell, snabb och underbart trevlig att jobba med. Hon tog vår video till en helt ny nivå, och vi kommer absolut att komma tillbaka till Linnéa för framtida projekt! Fruktansvärt tacksamma, tack igen Linnéa!"

Voice Over: Musik
Alla videoklipp
Titta nu
Voice Over: Video Player
bottom of page